Over Tele2:

Tele2 heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1977. Het van oorsprong Zweedse bedrijf biedt sinds 2001 mobiele telefonie aan. Tele2 staat vooral bekend om zijn scherpe prijzen. Naast mobiele telefonie levert het bedrijf ook datanetwerken en internetdiensten. Op het mobiele netwerk gaat Tele2 tegenwoordig ook de strijd aan om dit zo goed en goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden.

Tele2 Mobiel

Met Tele2 Mobiel bepaal jij zelf het aantal belminuten/sms’jes én het aantal MB’s voor je mobiele abonnement. Door een passende toestelbundel te selecteren, betaal je bovendien nooit teveel voor je toestel. Eén maand wat meer of minder data nodig? Met Tele2 Mobiel kan je elke maand een internetbundel naar boven of beneden aanpassen.

Tele2 sim only

Als je nog een goed werkend toestel hebt, dan is een sim only-abonnement van Tele2 de ideale oplossing. Hierdoor houd je je maandelijkse kosten laag. Je kunt jouw bundel elke maand gratis en makkelijk vergroten of verkleinen. Opvallend is dat je geen extra kosten voor 4G-internet betaalt.

Eindeloos 4G

Tele2 maakt geen gebruik meer van de oude 2G- en 3G-netwerken en is alleen gericht op 4G-internet. De internetbundels van Tele2 beginnen bij 1 GB. Als je internetbundel op is, kan je niet meer internetten. Dit voorkomt onverwachts hoge kosten voor internetten buiten je bundel. Wil je toch nog gebruikmaken van internet, kan je gemakkelijk een extra internetbundel kopen. De bundel is dan geldig tot de volgende factuurperiode.

Tele2 in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Zijn je MB’s op? Dan kan je een Extra Internetbundel kopen, zodat je geen hoge kosten hebt. Telefoontjes en sms’jes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Ga je buiten de EU op vakantie? Dan kan je een buitenland bundel aanschaffen. De tarieven verschillen per land.

Contact Details:

Adres:
Postbus 289
Postcode:
2400 AG
Plaats:
ALPHEN AAN DEN RIJN
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
Telefoonnummer:
0900-2411602
Website: