Over T-Mobile:

T-Mobile is een internationaal gevestigde naam op het gebied van telecommunicatie en is een onderdeel van Deutsche Telekom. Het bedrijf staat voor innovatie, scherpe tarieven en een goede bereikbaarheid wereldwijd. Met bijna 4 miljoen klanten in Nederland, is T-Mobile één van de grootste telecombedrijven van Nederland.

T-Mobile Klantvoordeel

Met T-Mobile Klantvoordeel krijg je met meerdere mobiele abonnementen en/of Thuis van T-Mobile op jouw adres tot 2 GB extra data en € 2,50 korting per maand. Bij Unlimited-abonnementen krijg je zelfs voordeel dat kan oplopen tot € 12,50 per maand. Ga nadat je het abonnement hebt besteld naar My T-Mobile (je persoonlijke account) om de maandelijkse korting aan te vragen.

T-Mobile Go (Unlimited EU)

Met T-Mobile Go kan je onbeperkt bellen in Nederland en op vakantie in de EU. Het abonnement maandelijks naar je wensen bijstellen kan ook. Met Go Unlimited biedt T-Mobile de mogelijkheid een tweejarig abonnement af te sluiten met onbeperkt mobiele data, sms’en en bellen voor een vast bedrag per maand. Met Go Unlimited EU krijg je onbeperkt de hoogste datasnelheid van T-Mobile via 4G in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en in de EU en zestig dagen onbeperkt dataverbruik in de EU.

Basis Sim

Basis Sim van T-Mobile is dé oplossing als je een eenvoudig abonnement wilt. Basis Sim kun je helemaal naar eigen behoefte samenstellen. Je kunt zelf je internet-, bel- en sms-bundel samenstellen. Daarnaast biedt T-Mobile de mogelijkheid dit abonnement uit te breiden met de maandelijks opzegbare voordeelbundels (Flexibel) van T-Mobile, zoals onbeperkt muziek luisteren. Je kunt je internet-, bel- en/of sms-bundel aanpassen: omhoog en omlaag, maar niet lager dan de bundel die je koos bij de start van je abonnement.

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

T-Mobile is constant bezig met het verbeteren van de capaciteit en de stabiliteit van hun netwerk en het vergroten van het bereik. Hierdoor bieden ze op steeds meer plaatsen een betere ervaring met internet en bellen. De uitrol van het nieuwe 4G-netwerk ging zelfs beter dan gepland. Sinds oktober 2015 hebben zij landelijke 4G-dekking, wat betekent dat meer dan 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont. Onafhankelijk onderzoek heeft bewezen dat T-Mobile het best geteste netwerk van Nederland heeft.

My T-Mobile

Op de website van T-Mobile kun je inloggen op My T-Mobile. Hier heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer. Met de My T-Mobile app heb je altijd en overal toegang tot je belangrijkste gegevens. De app is altijd gratis, of je nu in Nederland of in het buitenland bent. Het gebruik van de app kost namelijk geen data.

Voordeelbundels

T-Mobile biedt verschillende bundels waarmee je gebruik maakt van leuke voordelen. Nieuw van T-Mobile is de MB-verdeler waarmee je zelf bepaalt op welk apparaat jij je MB’s gebruikt. Je kunt dus internetten vanuit één bundel met al je apparaten, zonder extra maandelijkse kosten. Ook heeft T-Mobile een aanvullende bundel geïntroduceerd, waarmee onveilig dataverkeer van websites en apps worden geblokkeerd. Extra Veilig Online is een vorm van antivirussoftware in het mobiele netwerk van T-Mobile. Of maak met korting gebruik van de muziekdienst Deezer. Je kunt overal muziek streamen en offline beluisteren.

Spaar voor gratis cadeaus met T-Mobile Extra

T-Mobile geeft haar abonnees graag iets extra’s. Met T- Mobile Extra spaar je gratis voor cadeaus, uitjes en korting. Je krijgt voor elke euro op je factuur 1 punt.

Oneindig muziek streamen met 4G

Datavrije muziek is een standaard onderdeel van de T-Mobile Go Up-abonnementen met een internetbundel van 10 GB of meer. Met deze abonnementen kan je zorgeloos genieten van je favoriete muziek op het 4G-netwerk van de provider, zonder dat dit MB’s uit je eigen bundel kost. Dit is mogelijk met muziek- en radiostreamingsdiensten die zijn aangesloten op het platform, waaronder: Spotify, Deezer, Nederland.FM, Hits NL, Tidal en Napster.

T-Mobile in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU, IJsland en Noorwegen. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland. Zijn je MB’s op? Dan stopt je internetverbinding en kan je direct een aanvuller kopen. De aanvuller is geldig in Nederland én de EU. Telefoontjes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Dit geldt ook voor het gebruik van je bundels buiten de EU.

Contact Details:

Adres:
Postbus 16272
Postcode:
2500 BG
Plaats:
Den Haag
Openingstijden:
Op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur
Telefoonnummer:
0800 – 7123
Website: