Over KPN:

KPN is in Nederland de grootste aanbieder van telecommunicatie en IT-diensten. KPN bedient de markt met verschillende merken, met elk een eigen wereld en doelgroep. KPN beheert met iBasis een op IP gebaseerde infrastructuur waarop wereldwijd netwerkdiensten worden aangeboden aan andere operators.

Merken

KPN is tegelijkertijd het moederbedrijf en het hoofdmerk. De andere merken zijn Telfort, XS4ALL, Simyo, iBasis, Yes Telecom, Ortel mobile, Argeweb, Cam IT Solutions, Solcon, RoutIT, Divider en KPN internedservices.

Abonnementen

De meeste KPN Mobiel abonnementen zijn alles-in-1 pakketten, inclusief MB’s, minuten en sms, standaard met 4G snelheid en afrekenen per seconde. En je kunt per maand het abonnement aanpassen.

4G netwerk uitrol en dekking

In 2012 is KPN als eerste provider begonnen met de uitrol van 4G. Op 8 april 2014 is KPN gereed. Vanaf deze datum is supersnel mobiel internet via 4G beschikbaar voor heel Nederland. Kijk hier voor de exacte dekking van het KPN netwerk. Op onze 4G dekkingskaart Nederland vind je de 4G dekking van alle providers.

MVNO’s op het KPN netwerk

Er zijn een aantal telecomproviders die gebruik maken van het mobiele KPN netwerk. Deze providers verkopen mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Zulke aanbieders worden MVNO’s genoemd, wat staat voor Mobile Virtual Network Operator. De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn Telfort, Simyo, Youfone, Toggle Mobile, TrendCall, Robin Mobile, Ortel Mobile, Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel, HEMA en Lycamobile.

Online diensten KPN

KPN biedt een aantal online diensten aan als webmail en een forum. En je kunt via Mijn KPN zelf veel zaken regelen net als in de app.

Contact Details:

Adres:
Postbus 235
Postcode:
2400 AE
Plaats:
Alphen a/d Rijn
Openingstijden:
24 uur per dag telefonisch bereikbaar
Telefoonnummer:
0900-0244
Website: