Over Hollandsnieuwe:

Het in 2011 opgerichte hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. Hollandsnieuwe richt zich op sim only-abonnementen en prepaid. Het bedrijf is er voor de consument die voordelig uit wil zijn. Ook als je graag de volledige vrijheid wil over hoe je je bundel gebruikt, is hollandsnieuwe een uitstekend optie.

Sim only

Je hebt bij hollandsnieuwe de mogelijkheid om te kiezen voor een hollandsnieuwe sim only-abonnement zonder toestel. Bij een sim only-abonnement ontvang je geen toestel, maar profiteer je altijd van lage tarieven. Dit aanbod is dus de ideale oplossing voor mensen die reeds over een goed werkend toestel beschikken en graag extra voordelig willen bellen.

Prepaid hollandsnieuwe

Bij hollandsnieuwe kun je altijd extra beltegoed bijkopen voor € 5,-, € 10,-, € 20,- of € 40,- incl. btw. Betalen doe je via iDEAL of creditcard. Je kunt ook opwaarderen via sms of via de hollandsnieuwe app. Voordelig buiten je bundel Het overkomt ons allemaal weleens: je gaat over je standaard abonnementskosten heen. Hollandsnieuwe biedt hier de oplossing voor, door de buitenbundelkosten laag te houden. Vooral als je een onregelmatig verbruik hebt, is dit een ideale oplossing.

4G bij hollandsnieuwe

Sinds begin 2017 biedt hollandsnieuwe snel internet op 4G aan. Je maakt al vanaf € 1,- per maand gebruik van 4G bij hollandsnieuwe. De maximale downloadsnelheid is hierbij 150 Mbps en de maximale uploadsnelheid 50 Mbps. 4G internet is beschikbaar bij abonnementen met 500 MB/min/sms en hoger en kan iedere maand aan- en uitgezet worden. Heb je nu een lagere bundel, maar wil je toch 4G? Wijzig dan je huidige bundel en zet 4G internet aan.

Alles uit één bundel

Bij hollandsnieuwe bepaal je zelf hoe je je tegoed uitgeeft: gebruik 1 MB, 1 belminuut of 1 sms uit dezelfde bundel. Zo gebruik je bijvoorbeeld 500 MB aan data met 200 belminuten en 100 sms’jes, terwijl een ander liever kiest voor een andere indeling, zoals 700 MB data met 100 belminuten, zonder sms’jes. Op deze manier voorkom je dat je aan het einde van de maand geen MB’s meer over hebt, terwijl je belminuten te kort komt.

Hollandsnieuwe app

Met de hollandsnieuwe app voor je mobiele telefoon ben je altijd en overal op de hoogte van je mobiele verbruik en van de laatste status van je beltegoed. Kom je tekort, dan kun je via de app je tegoed opwaarderen. De app van hollandsnieuwe is geschikt voor particuliere en zakelijke klanten.

Internetsnelheid hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe opereert op het netwerk van Vodafone en heeft een dekking door heel Nederland. De maximale downloadsnelheid van het internet van hollandsnieuwe is 150 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 50 Mbps.

hollandsnieuwe in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Ook buiten de EU betaal je bij hollandsnieuwe alles uit je maandelijkse bundel. De tarieven verschillen wel per zone. Dit zelfde geldt voor het bellen van Nederland naar het buitenland. De actuele tarieven vind je op de website van hollandsnieuwe.

Contact Details:

Adres:
Postbus 1540
Postcode:
1300 BM
Plaats:
Almere
Openingstijden:
Op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar
Telefoonnummer:
0900 0324